Back in Black: Porsche Cayman Black Edition (2015)

porsche-cayman-black-edition

Porsche zet haar sinister spelletje verder. Want na de 911 en Boxster Black Edition kan je nu ook de Cayman bestellen met het pakket. Sleutelwoord daarbij? 'Zwart'.

Eens om de zoveel tijd heeft Porsche zin om haar modellen in het zwart te omhullen. Zo kan je momenteel de Boxster en 911 al krijgen met het Black Edition-pakket. Nu vervoegt ook de Cayman dat rijtje. Niet voor het eerst, want in 2011 kon je vorige generatie al verkrijgen als sinister rakker.

Black wat?

Wat zo'n Black Edition juist is? Wel, de instapversie van een model gedrapeerd in zwart, zwart en nog wat zwart. Niet anders in dit geval, want als basis neemt Porsche de instap Cayman met 2.7-liter boxermotor, goed voor 275 pk (of 211 pk's in fiscaal vriendelijke modus). Die krijgt dan een zwarte lakkleur, zwarte accenten en een zwart interieur.

Nu zit er natuurlijk meer achter dit pakket, want de jongens uit Stuttgart zwieren je Cayman vol uitrusting voor een kleine meerprijs. Zo krijg je aan de buitenkant fraaie 20-duimsvelgen en binnenin navigatie, een opgewaardeerde stereo, airco met twee zones, parkeerassistent (voor en achter) en een sportiever ogend stuurtje.

Een prijs heeft Porsche nog niet gegeven, maar verwacht zo'n 60.000 euro te betalen voor de Cayman in zwart maatpak.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Cornet Meurmans 20:05
afbeelding van Cornet Meurmans

Hallo Is deze cayman ook verkrijgbaar met Turbo velgen,en een sportuitlaat en sportvering
Vriendelijke Groeten Cor

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws