Hebbeding: Neiman Marcus Ford GT met vierwielaandrijving en 700 pk

neiman-marcus-mustang-awd

Telkens het jaar ten einde komt stelt luxewinkel Neiman Marcus een exclusieve catalogus uit met zeldzame hebbedingetjes. Voor de Autofans staat er dit jaar een tot 100 stuks gelimiteerde Ford Mustang GT in de lijst met 700 pk en vierwielaandrijving. Nog op zoek naar een eindejaarsinvestering?

Ferrari FF, Jaguar XJL, Aston Martin Vanquish Volante , McLaren 12C Spider... het is maar een kleine greep uit de wagens die deze Mustang vooraf gingen. Want elk jaar zet de Neiman Marcus-keten een automobiel in hun exclusieve eindejaarscatalogus. Dit jaar viel hun oog op de Musclecar van Ford.

Beschikbaar als coupe of cabrio krijg je op de Neiman Marcus Limited-Edition Mustang een unieke livrei, 20-duims velgen, een sportuitlaat en het nodige koolstofvezel gedrapeerd over de carrosserie. Binnenin beschikt het tot 100 stuks gelimiteerde exemplaar dan weer over lichtgewicht racestoelen met 'Neiman Marcus'-insigne en koolstofvezel accenten.

AWD Mustang

Voorin vervult de 5-liter V8 zijn dienstplicht. Al schopt 'ie het tot 700 pk in deze editie. Die kracht wordt via een manuele zesbak naar de vier wielen gesluisd. Vierwielaandrijving en 700 pk dus in deze Mustang. Dat zorgt er voor dat je zonder veel poeha naar de 100 snelt in 3,5 seconden om daarna door te briesen tot 313 km/u.

Denk trouwens niet dat de prijs een struikelblok is, want de winkel vraagt een best sensibele 84.000 euro voor de Mustang. Echter zal je met twintig telefoons en 30 computers tegelijk moeten proberen om er ééntje vast te krijgen, want de interesse is zoals gewoonlijk enorm groot. Zo was vijf jaar geleden de Neiman Marcus Camaro Convertible uitverkocht binnen de 3 minuten. Op 13 oktober kan je jouw kans wagen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws