Rinspeed Etos is sexy autonome wagen

rinspeed-etos-i8-3015_01

Het Zwitsere Rinspeed zet haar autonoom rijdende strijd verder buiten de Zwitserse landsgrenzen en trekt begin volgend jaar met deze Etos concept naar de Consumer Electronics Show in Las Vegas.

Het is een jaarlijkse gewoonte dat Rinspeed op de proppen komt met een autonome concept tijdens het autosalon van Genève. Zo hadden ze dit jaar een BMW i3 met periscoop en vorig jaar een onder handen genomen Tesla Model S. Echter hoeven we niet meer te wachten op het Zwitserse autosalon van volgend jaar (in maart) om hun nieuwe creatie te mogen aanschouwen, want tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas (begin januari) zal Rinspeed haar Etos tonen.

Die concept lijkt ons - afgaande op de plaatjes - gebaseerd op de BMW i8 en adopteert een hoop technologie om zelf te rijden. Zo klapt het stuur weg in autonome modus en schuiven de twee schermpjes vooraan dichterbij zodat de inzittenden een beter zicht hebben. Bloemen voor je vrouw vergeten op jullie huwelijksdag? Geen probleem volgens Rinspeed. Bestel ze online en een drone die achterop rust zal ze oppikken en afleveren aan je geliefde. Niet onze woorden, wel die van het Zwitserse bedrijf. De toekomst kan romantisch zijn...

 rinspeed-etos-i8

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws