Deze vrouw moet schade #Dieselgate beperken voor Volkswagen

diesel-christine

Volkswagen heeft Daimler-werkneemster Christine Hohmann-Dennhardt aangenomen om de gehele Duitse auto-industrie schoon te wassen na het dieselschandaal. Damage control zeg maar.


Lees hier alle berichtgeving die we verzamelen over #Dieselgate, het wereldwijde schandaal van Volkswagen vanwege software in dieselmotoren die NOx-emissietests vervalst.


De gehele Duitse auto-industrie terug een goede naam geven, qua job-omschrijving kan dat tellen. Laat dat net de taak zijn die Christine Hohmann-Dennhardt op haar schouders krijgt, een vrouw die 11 jaar achter de rug heeft als rechter. Hohmann-Dennhardt had nog tot eind 2017 een contract lopen bij Daimler als compliance officier, maar die lijkt nu vroegtijdig beëindigd, want vanaf januari 2016 zal ze bij de VW Groep in de raad van bestuur zetelen met 'Integrity & Legal Affairs' op haar plaatje.

Dat is straf, want Daimler en VW zijn verre van de beste vriendjes. Daimler verduidelijkt in haar statement dan ook dat het toe stemde om het voortbestaan van de Duitse auto-industrie te kunnen verzekeren. Al kan je er prat op gaan dat Volkswagen met een stevige zak geld over de boeg is moeten komen. Christine Hohmann-Dennhardt, een naam om te onthouden.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Piet Devogelaere 14:58
afbeelding van Piet Devogelaere

//EDIT: Moet 'Daimler' zijn natuurlijk. Thanks!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws