Koop een Fiat 500, krijg een Canon EOS 100D erbij

fiat-canon5

Op het Autosalon moet je uitpakken met interessante (en zeer goedkope) optiepakketten. Fiat, die doen daar nog een fotografisch schepje bovenop, want de 500 CATWALK Edition Canon voegt daar steeds een witte Canon EOS 100D-reflexcamera aan toe.

Harde cijfers hebben we niet, maar we gaan er wel vanuit dat de gemiddelde Fiat 500 rijder selfies tijdens vakanties een vanzelfsprekendheid vindt. Fiat, die spelen daar slim op in door samen te werken met Canon. Het resultaat is de 500 CATWALK Edition Canon, een dik aangeklede 500 met een leuk cadeautje in het handschoenkastje. Dat cadeautje is een - witte!- Canon EOS 100D-reflexcamera. Voor de niet kenners; een instap spiegelreflex die pocht de kleinste en de lichtste op de markt te zijn en kan uitpakken met positieve reviews.

Gelukkig doet Fiat ook nog de moeite om de 500 op zich aantrekkelijk te maken, want die krijgt een 7-duims TFT-scherm, automatische klimaatregeling, chroom op het exterieur en specifieke logo's om te tonen dat je tegenwoordig een Canon camera in je handtas hebt zitten. Het pakket is beschikbaar op elke versie van de 500 en kost 500 euro. Als je weet dat zo'n camera al snel 350 euro kost best een koopje.

 fiat-canon

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws