Elektrische Leaf voor €17.000: Nissan verdubbelt Vlaamse premie

leaf-prijs

Vanaf dit jaar zwiert Vlaanderen lustig met premies voor elektrische wagens en dat zal je bij Nissan hebben geweten. Want het Japanse merk verdubbelt deze maand de premie van 5.000 euro. Waardoor je dus even 10.000 euro van de prijs van je elektrische Nissan kan schrappen.

Op het autosalon vallen er altijd koopjes te doen, dat weet elke Belg. Dit jaar zullen daar ook elektrische en waterstofkoopjes bij zitten. Dank daar de overheid maar voor, want die geven stevige premies. In het geval van auto's onder de 31.000 euro bedraagt die premie zelfs 5.000 euro. Nissan, die verdubbelen die premie nog eens waardoor je over 10.000 euro korting beschikt.

Ga je dus even op de Nissan-site snuisteren, dan zal je zien dat er een Leaf valt te kopen voor 14.715 euro. Nou, niet helemaal. Want bij Nissan bestaat er ook nog zoiets als een bedrag om de batterij te leasen waardoor het totaal neerkomt op 17.811 euro. Koop je de wagen gewoonweg met de batterij, dan leg je 20.615 euro neer deze maand. Al mogen we ook de e-NV200 in Van- en personenwagenvorm niet vergeten. Want ook die elektrische wagen geniet van de 10.000 euro korting. Benieuwd wie er beter gaat doen dit salon...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
BePa 15:59
afbeelding van BePa

Als onze tweede gezinsauto momenteel aan vervanging toe was, zou ik over dit aanbod toch eens serieus nadenken...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws