Tesla Model 3: Volgende maand vanonder het doek

tesla-model-s

In een brief aan klanten en aandeelhouders heeft autobouwer Tesla te kennen gegeven dat het op 31 maart haar Model 3 zal voorstellen. De elektrische rivaal voor de Audi A4 en co.

Al sinds de lancering van de Model S droomt Tesla luidop van een kleiner broertje voor de sedan met een al even klein prijskaartje. Dat die door het leven zal gaan als Model 3 weten we ondertussen al, maar wanneer 'ie gelanceerd ging worden, dat was tot nu een vraagteken. Een leesteken dat we voortaan kunnen weglaten, want in 2017 start Tesla met de leveringen van de middenklasser, dat liet het Amerikaanse merk weten via een nieuwsbrief.

Toch ook wat vroeger

Het gevolg is dat we niet lang meer hoeven te wachten op de 'lancering', want op 31 maart zal Tesla de Model 3 voorstellen. Zonder daarom echt alle technische details los te laten. De vooral visuele voorstelling moet zorgen dat klanten in bosjes vallen voor de sedan. Drie jaar geleden pinde Tesla er een instapprijs van 35.000 euro op, we zijn benieuwd of ze zich hier aan kunnen houden...

Afbeelding is van de Model S

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws