Officieel: Fiat Fiorino (2016)

fiatprofessional-newfiorino-2

Fiat voert een zachte facelift voor de Fiorino door met zowel technische als optische aanpassingen. De Fiorino kan zo weer perfect mee met de rest van de Fiat Professional lijn.

Vooral de voorkant werd gewijzigd met een nieuwe bumper en een grote luchtinlaat. Rijden kan je voortaan ook op nieuwe 15" wieldeksels en aluminium velgen.

Binnenin zien we een nieuw stuur met radiobediening (dat zelfs in het leder kan worden uitgevoerd) en een nieuwe versnellingspook. De boordinstrumenten hebben een nieuwe schikking en permanente verlichting voor een betere zichtbaarheid. Nieuw is ook het 5" infotainmentsysteem (USB, AUX en MP3) met optioneel navigatiesysteem.

Het volledige motorenpalet voldoet nu ook aan de Euro6 norm. Dieselrijders kunnen kiezen uit de 1.3 MultiJet met 80 of 95 pk, benzinerijders moeten het doen met de 1.4 Fire met 77pk. Als je het liever met aardgas doet kan je vanaf nu ook kiezen voor 1.4 CNG met 70 pk, een unicum in het segment van de Fiorino.

Avontuurlijke bestelwagenrijders kunnen ook nog steeds voor de Fiorino Adventure gaan die onder meer een hogere rijhoogte, een aangepast tractiecontrole systeem en standaard M+S banden met zich meebrengt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Gedece 17:54
afbeelding van Gedece

Is deze veranderd van naam? Was het vroeger niet Qubo?

Sven 08:49
afbeelding van Sven

de Qubo is de personenversie van deze Fiorino-bestelwagen.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws