Share a Porsche: lease samen met vrienden een Porsche

share-a-porsche

Porsche Nederland springt op het succesverhaal van Private Lease en biedt de mogelijkheid om samen met vrienden een 911, Cayman of Boxster te leasen. Klinkt als muziek in de oren, niet?

In ons Belgenland beperkt de Private Lease zich nog tot grijs gerief genre Peugeot 108, Kia Picanto en Toyota Auris. In Nederland staan ze enkele stappen verder. Een reuzenstap zeg maar, want Porsche Nederland kondigde 'Share a Ride' aan. Een Private Lease-formule waar je samen met - tot wel 4 - vrienden een Porsche kan leasen voor een bedrag waar verzekering, onderhoud, belasting, pechhulp en banden zijn inbegrepen. Enkel voor de benzine zal je nog een pot moeten samen leggen.

Via de smartphone

Om het één en ander gemakkelijker te maken ontwikkelde Porsche samen met Vodafone een applicatie voor de smartphone waarop je samen met je vrienden makkelijk de Porsche kan beheren. Zo kan je data reserveren, kijken waar de Porsche op het moment staat (al dan wel of niet gereserveerd) en hoeveel kilometers er nog mag worden gereden. Autodelen 2.0 zeg maar. Dat je vrienden ten alle tijden weten waar je uitsteek met de Porsche, dat moet je er dan wel bijnemen.

Het aanbod bestaat trouwens niet uit gloednieuwe modellen, wel uit een selectie 911, Cayman en Boxster met wat kilometers op de teller. Op die manier zorgt Porsche Nederland uiteraard voor een vlotte doorverkoop van haar 'directiewagens' en verplicht het vast cliënteel om steeds met de laatste nieuwe Porsche te rijden. Want je wilt toch niet verward worden met een Private Lease-rijder...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws