Opgefriste Land Rover Discovery Sport zoekt naar verloren voorwerpen

discovery-tile

Land Rover heeft haar Discovery Sport opgefrist voor modeljaar 2016. Dat laat zich vooral merken door nieuwe kleurtjes én een wel heel slimme applicatie die er voor zorgt dat je nooit meer spullen vergeet bij vertrek.

Ooit al op autoreis vertrokken en halverwege Frankrijk tot het besef gekomen dat je de rugzak met smartphone-oplader, wc-papier en tandenborstel bent vergeten? Wel, Land Rover poogt daar voor eens en altijd een einde aan te maken. Met de integratie van de 'Tile'-app in het opgewaardeerde infotainmentsysteem van de Discovery Sport 2017 (dat eigenlijk een 2016-model is).

Die 'getegelde-app' gaat op zoek naar bluetooth-tokens en geeft een alarmsignaal wanneer 'ie er ééntje niet vindt. Of in andere woorden: Land Rover geeft je een hoop kleine zendertjes mee die je aan en in alles kan hangen (van sleutels tot handtas). Start je de wagen, dan zal het systeem een melding geven als er ééntje ontbreekt. Om op die manier er voor te zorgen dat zoonlief nooit op de voetbaltraining aankomt zonder sporttas. Bijvoorbeeld.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws