TVR toont ingewanden nieuwe sportwagen

tvr-cutaway

De Britse sportwagenfabrikant TVR is terug uit haar as herrezen en gaat er naar alle waarschijnlijk daadwerkelijk in slagen om een productiemodel neer te zetten. Want na jaren van valse beloftes zou 2017 hét jaar van de wederkeer moeten worden. Om ons wat op te waren tonen ze de ingewanden van de nieuwe sportwagen van het merk.

Echt nieuw is de info niet die we uit de 'cut away' halen die TVR de wereld in stuurde. Al is het fijn dat het merk voorbij de beloftenronde is. Want er lijkt daadwerkelijk een set-up uitgewerkt voor de nieuwe Britse sportwagen van het merk. Die set-up maakt gebruik van een koolstofvezelchassis ontwikkeld via het iStream-proces.

Nee, geen uitvinding van Apple, wel van niemand minder dan Gordon Murray, de man achter de McLaren F1. Het resultaat zou een extreem licht gewicht moeten zijn van zo'n 1.200 kilogram. Gewicht dat in beweging wordt gebracht door een 5-liter V8 van Cosworth die zijn leven begint als de V8 vanuit de Ford Mustang.

Verder zien we ook nog details van de ophanging (meerdere draagarmen, weet je wel) en stiekem misschien wel ruwweg een indicator hoe 'ie er komt uit te zien.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws