Ford ruikt geld, verlengt productie GT met 2 jaar

ford-gt-2015_01

'Amper twee jaar in productie met een maximale oplage van 500 stuks om exclusiviteit te garanderen'... We horen het Ford gisteren nog zeggen. Dat was echter buiten de dik 6.000 aanvragen gerekend, waardoor Ford besluit om de productie nog eens met twee jaar te verlengen. Daardoor nog steeds exclusief, zo'n GT, maar weer net wat minder.

Bij Ferrari, Lamborghini en Dacia zijn ze het al lang gewoon, dat mensen storm lopen op speciale modelletjes. Ford is het gevoel blijkbaar kwijtgeraakt uit haar vingers. Waardoor een hoop GT-liefhebbers (met dikke bankrekening) met lege handen achterblijven. Want de Blauwe Ovaal zou 500 stuks maken over twee jaar. Echter trok Ford maar liefst 6.506 geïnteresseerden.

Meer dan genoeg volk dus om nog wat exemplaren aan te slijten. Waardoor het merk de productie met twee jaar opschroeft. Waardoor er geen 500 maar wel 1.000 stuks van de sportwagen zullen worden gebouwd. Tot Ford natuurlijk beslist om na die vier jaar nog vier jaar er bij te lappen. Vraag en aanbod, nietwaar?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws