De laatste 1gen Porsche Panamera is van de band gerold

lastpanamera

Na zeven jaar in productie is zopas het laatste exemplaar van de eerste generatie Panamera van de band gerold. Die geeft de fakkel door aan generatie nummertje twee.

Choqueren met de Cayenne en dat nog eens over doen met de Panamera, het zorgde er alvast voor dat Porsche gezonder dan ooit door het cijferlandschap huppelt. Want klanten smaken de lage en hogere sportieve vierdeurs wel. Voor de eerste generatie Panamera is het echter tot een einde gekomen. Want na zeven jaar dienst rolde zopas het laatste exemplaar van de band, een best wel fraai in het blauw getooide GTS.

Tussen april 2009 en augustus 2016 wisten ze in Leipzig 164.503 exemplaren van de zogenaamde gran turismo in elkaar te steken. Al ontstaat er geen leegte in de fabriek, want de nieuwe generatie zal van exact dezelfde band rollen. Waardoor klanten nog tegen het einde van dit jaar over hun gloednieuwe Panamera kunnen beschikken.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 09:46
afbeelding van Techno Patat

Eigenlijk vrij laat toch? De eerste journalisten rijden al rond in de nieuwe Panamera en er moeten nog eigenaars hun nieuwe 'oude' Panamera ontvangen :O!

Yvesw 09:50
afbeelding van Yvesw

Die eerste exemplaren zijn zoals altijd pre-productiemodellen die met de hand in elkaar worden geschroefd en waar wij dan mee mogen rijden. Uiteindelijk niet zo laat hoor. Tegen het einde van het jaar ontvangen de klanten hun exemplaar en zo'n fabriek kennende spuwt het aan de lopende band Panamera's op de wereld los. ;-)

Vraag mij vooral af of de eigenaar een mooi prijsje heeft gekregen voor zijn GTS. :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws