Deze Nissan NV Passenger doet het met V8 en plaats voor 12

nissan-nv-passenger-v8_03

Doen we het in ons Belgenland met compacte busjes, dan hebben ze in Amerika plaats voor vrachtwagens in passagierstrim. Neem nu deze NV Passenger; twaalf plaatsen en een V8 met 375 pk in het vooronder. Arm België.

Oké, op designvlak geen hoogvlieger deze voor Noord-Amerika bedoelde NV Passenger. Geef echter toe, in de US of A moet dit wel hét ideale voertuig zijn om je in te verplaatsen. Want ruimte in overvloed, 375 pk en 525 Nm die zich vanuit een 5.6-liter V8 naar de achterwielen laten vloeien via een 7-traps automaat en plaats voor 12. Dat las je goed, plaats voor 12. We zijn er dan ook zeker van dat deze NV Passenger groter is dan het gemiddelde appartement in België.

Toch betaal je geen appartementprijs, want Nissan vraagt 33.800 dollar voor deze knaap met V8 (zo'n 31.000 euro). Hetgeen je hier kwijt bent aan een Volkswagen Tiguan in een andere kleur dan wit. Al hebben wij natuurlijk nog de SsangYong Rodius als betaalbaar alternatief...

nissan-nv-passenger-v8
nissan-nv-passenger-v8
nissan-nv-passenger-v8
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
John 19:47
afbeelding van John

Is niet echt geschikt voor België (Europa?) waar je met een B-rijbewijs maximaal 8 passagiers mag vervoeren. (auto met 9 plaatsen)

BertR. 12:51
afbeelding van BertR.

Achterste bank eruit, dan heb je nog 8 zitplaatsen en kan je nog wat fietsen stallen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws