Hyundai i30 Wagon is officieel (2017)

hyundai-i30-wagon-2017

Vorige week liet Hyundai met behulp van een plaagfoto al zien dat ze klaar waren met de breakversie van de i30. Vandaag gaan alle spots aan en kunnen we de wagen in zijn volledige vorm zien.

Binnen een goeie twee weken staan we oog in oog met de i30 Wagon op het salon van Genève. Tot dan doen we het met deze plaatjes.

knuffelbeer

Het grootste verschil zit hem in de staart. Daar breit Hyundai 24,5 centimeter aan de hatchbackvorm, wat zorgt voor extra bagageruimte. De wielbasis blijft wel gelijk. Zo laadt hij voortaan 602 of 1.650 liter bagage. Het vorige model i30 SW deed het met 528 liter en 1.642 liter. Die ene knuffelbeer die je tot vorige week moest thuislaten kan bij de nieuwe i30 Wagon dus wel mee.

hyundai-i30-wagon-2017

Behalve de plaatjes en de afmetingen hebben we voorlopig geen extra informatie, al is het niet moeilijk om te bedenken dat de motorisaties voor de i30 Wagon gelijk zullen lopen aan die van de hatchback. De N-versie van de i30 zou dan weer niet weggelegd zijn voor de Wagon, al zou die een mooie concurrent vormen voor de maar al te gekke Volkswagen Golf Variant R.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
John 13:52
afbeelding van John

een CLA in profiel met een veel bruikbaardere kofferklep. Mooie break!

Wim 14:48
afbeelding van Wim

ander kleurtje mss, maar idd

Popefucker 21:42
afbeelding van Popefucker

Ik vind dat dit er erg geslaagd uit ziet, maar zou toch een ander kleurtje verkiezen.

Evy Dent 22:58
afbeelding van Evy Dent

Dit lijkt me een ontzettend grote stationwagon in het C-segment. Hyundai kennende zal de verhouding prijs/kwaliteit/uitrusting wel weer niet te kloppen zijn. Zelf zou ik 'm in een blauwe kleur nemen

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws