Morgan verkoopt nu ook bier

morgan-beer3

Morgan, de Britse fabrikant van de 3 Wheeler en klassieke roadsters heeft tegenwoordig ook bier in de catalogus staan. Hoe alcohol en bier juist mixt, dat moet je ons niet vragen, al zien de Britten er blijkbaar geen probleem in.

Rare jongens daar bij Morgan, want is een elektrische driewieler voor volwassen én voor kinderen nog niet uniek genoeg, dan heeft het nu ook besloten bier te brouwen. Het is te zeggen, het merkt verleent haar naam aan een brouwer in thuisdorp Malvern Link om op de proppen te komen met drie unieke biertjes. Een collectie die uiteraard in een tot in de puntjes afgewerkte verpakking wordt gestoken.

Blond, donkerblond en donker, dat zijn de drie biertjes waarmee ze op de proppen komen. Met infusies van ananas, toast, honing en al wat je verwacht in unieke creaties. Een setje op de kop tikken (of achterover tikken)? Dan zal je richting de winkel aan de fabriek moeten trekken, want het bier wordt er exclusief verkocht. prijs? 15 pond voor een set van drie. Een stuk duurder dan een Duvel of Cornet alleszins...

morgan-beer

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws