Lexus LS F Sport gooit sierlijkheid over de boeg

lexus-ls-500-f-sport-2017_01

Van gedistingeerd naar Johny in 4,5 seconden, dat is het F Sport-pakket op de Lexus LS voor je.

Niet lang na het onthullen van de nagelnieuwe LS kregen we van Lexus op het autosalon van Genève de hybridevariant voorgeschoteld. Aan de vooravond van het autosalon van New York lossen ze nu ook de F Sport-variant.

De uitvoeringen voor de CEO met een innerlijk johny-kantje zeg maar. Want het maatpak wordt aangedikt met achterwaartse pet en Buffalo's.

lexus-ls-500-f-sport-2017

De 20-duims velgen, herwerkte grille en zwarte accenten kan je extra in de verf zetten met een exclusief Ultra White lakkleurtje. Of ze bij Lexus de memo gemist hebben dat wit niet echt meer in de mode is, dat laten we in het midden.

Niet enkel show

Gelukkig staat F Sport niet enkel voor uiterlijk vertoon, want dankzij de grotere velgen is er eveneens plaats voor straffer remspul. De achterwielaangedreven versies kan je verder uitrusten met een Handling-pakket met variabele stuurratio, achterwielsturing, sportluchtvering en actieve stabilisatorstang.

lexus-ls-500-f-sport-2017

Afwerken doen ze bij Lexus tenslotte in het interieur; met sportiever zitgerief, aluminium inleg en een instrumentencluster met mechanisch beweegbare meters. Het pakket valt te bestellen op de LS 500 en de LS 500h. Of het echt een must is op deze limousine, dat laten we in het midden...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws