Tesla Model 3 klaar in juli

tesla-model-3-2017

We schreven eerder al dat op 20 februari de eerste preproductie wagens van de band moesten rollen. Nu heeft Musk op zijn favoriete communicatie medium laten weten dat we productieversie in juli te zien krijgen.

Verwacht wordt dat de eerste leveringen dan ook niet veel later zullen volgen. Toch gaan de meeste nog een tijdje moeten wachten aangezien er meer dan 370.000 kopers zich hebben aangemeld e, de productiecapaciteit van Tesla nog heel wat moet groeien. We kunnen ons goed voorstellen dat de productie een grotere uitdaging gaat zijn dan de Model 3 zelf. Zeker omdat ze in 2018 naar 500.000 units per jaar willen gaan. Dat je nog wat gaat moeten wachten kan ook in je voordeel spelen. Tesla heeft er nooit een geheim van gemaakt dat de eindklanten rijdende testobjecten zijn. Het kan zo maar eens zijn dat een Model 3 na een jaar én met de nodige software updates veel efficiënter en zonder bugs over de weg zoeft. Want we kunnen het niet genoeg herhalen, autofabrikanten zijn softwaredevelopers aan het worden.

tesla-model-3-2017

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Moarenfin 01:29
afbeelding van Moarenfin

Ziet er mooier uit dan model S. Is al geweten wat deze gaat kosten?

Wim 10:14
afbeelding van Wim

richtprijs van Tesla is 35.000 dollar voor lokale taksen, dus bij ons vanafprijs van pakweg 40.000 euro, je moet het vergelijken met een performante 3-reeks, c-klasse,...

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws