Lexus bouwt one-off voor 100-jarige Brit

lexus-100-ls-barry-high_02

Als een man zestien jaar lang 25 Lexussen (Lexi?) bij dezelfde dealer koopt en op zijn honderdste verjaardag besluit zichzelf een LS 600h L cadeau te doen bij diezelfde dealer, dan moet je er toch iets speciaal van maken? De LS 600h L Centenary Celebration Edition was geboren.

Een Brit die is verheven tot de Orde van het Britse Rijk door zijn inzet voor de samenleving en goede doelen, Barry High. Waardoor je eigenlijk geen jaloezie kan hebben voor de man zijn - steenrijk - leven. Sinds een jaartje of 16 is hij helemaal verknocht aan Lexus, waardoor High maar liefst 25 verschillende modellen kocht bij een dealer in Cheltenham (VK). Daar kan er eentje bij, want voor zijn honderdste verjaardag besloot High dat het tijd was voor een LS 600h L om zich in rond te laten toeren door zijn chauffeur.

lexus-100-ls-barry-high

Lexus merkte het op en besloot de wagen niet standaard af te geven. In de plaats maakten ze deze Centenary Celebration Edition, number 01 of 01. Een one-off LS die een coach line op de flank krijgt en de nodige logo's die refereren naar de honderdste verjaardag van de Brit. Toffe actie van Lexus, al zeggen we het zelf. Welke auto zou jij voor jezelf kopen moest je dit jaar 100 tellen op je klok zetten?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 20:01
afbeelding van Wim

zalig dat ze zo iets doen

Ford Ka Ka 23:45
afbeelding van Ford Ka Ka

Dit kan wel tellen qua klantvriendelijkheid

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws