Seat rolt komende week Waze uit

seat-waze

Seat zal de komende weken al haar wagens met de Full Link multimedia interface klaarstomen voor Waze, het mobiele navigatiesysteem dat we wereld in een storm aan het overnemen is.

Seat is het jongste merk in Europa (wat neerkomt op een gemiddelde kopersleeftijd van 43 jaar trouwens) en denk je jongeren, dan denk je Waze. Want de jeugd grijpt maar al te graag elk excuus aan om een app op hun smartphone te gebruiken om het dagdagelijks leven makkelijker te maken. Daar zit dan ook de kracht van Waze, een navigatiesysteem dat haar opstart kende in Israël en haar kracht puurt uit gebruikers die continu informatie naar elkaar doorsturen waardoor het systeem bijna tot op de minuut kan berekenen hoe lang je ergens zal stil staan en automatisch omleidingen voorziet die sneller zijn.

Enfin, een soort van Coyote-Google Maps-hybride (Google is trouwens eigenaar van Waze) dat op je smartphone draait. Spek naar de bek van Seat en haar jong koperspubliek. Waardoor Google en Seat de komende weken een beta-versie van respectievelijk Waze en de Full Link multimedia interface zullen lanceren dat er voor zorgt de Waze-app kan gestreamed worden naar het scherm in je Ateca en co.

Het uitrollen van dit systeem hoort thuis in het plan van Seat om zicht te profileren als hét merk binnen Volkswagen voor de tech- en gadgetfreaks.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws