Abarth 695 Rivale mixt elegantie met testosteron

abarth-695-rivale_02

Op zoek naar een Abarth met 180 pk, houten dashboard en maritiem streepje over de carrosserie? Dan is de 695 Rivale jouw meug.

Bijna een jaar geleden onthulde Fiat de 500 Riva, een samenwerking met botenbouwer Riva waardoor het bolhoedje mahony-hout op het dashboard kreeg en andere accenten die linken naar de wereld der schepen (lees: Monaco baai). Een formule dat je eigenlijk ook kan toepassen op de Abarth-derivaten van de 500. Jep, je hebt de 695 Rivale door. En moest je dat niet hebben, dan brengen de verschillende badges over de carrosserie je wel op de hoogte.

abarth-695-rivale

Daarnaast kan je de Rivale ook opmerken aan de unieke kleurstellingen. Riva Sera Blue en Shark Grey laten zich scheiden door een subtiel aquastreepje en deurhendels die satijn chroom door het leven gaan. Gebruik je die om de deuren te openen, dan zal je die heerlijke lap mahony-hout op het dashboard opmerken. Is dat je goesting niet, dan kan je ook gewoon een carbon-stukje krijgen. Maar geloof ons, je wilt dat hout hebben. Blauw leder op de stoelen zorgt tenslotte voor wat kleur binnenin.

abarth-695-rivale

Samen met de lancering van deze Rivale brengt Fiat ook een op 250 stuks gelimiteerde 695 Rivale 175 Anniversary editie uit om te vieren dat botenmerk Riva in 1842 het levenslicht zag. Prijzen voor hout in je Abarth geeft Fiat nog niet mee, al kan je er prat op gaan dat de Rivale tussen de Comptezionne en de Biposto komt te zitten.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Yannick 16:19
afbeelding van Yannick

ik wil hem! jammer dat ze dat ze dat stuk onder de achterruit niet mee in het donkerblauw hebben gezet...

John 09:51
afbeelding van John

Inderdaad, is wel jammer, had het eerst niet opgemerkt, maar nu kan ik er niet meer naast kijken.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws