Ssangyong Tivoli krijgt subtiele update

ssangyong-tivoli-armour_01

Twee jaartjes op de markt waardoor de Tivoli een lichte nip en tuck krijgt. Met kleine visuele aanpassingen en een betere geluidsisolatie. Subtiele veranderingen om de Zuid-Koreaanse budget-SUV naar een hoger plan te tillen.

Uiteraard werd deze 'facelift' - om hem gemakkelijkshalve even te noemen - voorgesteld in thuisland Zuid-Korea. Waar de Tivoli meteen een nieuwe naam krijgt. Het is te zeggen, Tivoli blijft staan, Armour voegt zich toe. Iets waar de Aziatische markt vaak op kickt, zo'n kleine prullaria. Belangrijker zijn de visuele aanpassingen uiteraard. Een meer sportief ogende voorbumper die uitgerust met LED-mistlampen en een optioneel led-logo voor de achterkant.

Nieuwe 17-duimers maken ook deel uit van de update. Binnenin kan je dan weer tegenwoordig een nieuw donkerbruin kleurtje krijgen voor het stoelwerk en details. Interessanter is het onzichtbare binnenin, want SsangYong verborg wat extra geluidsisolatie waardoor er minder geluid de cabine moet binnen sijpelen. Of en wanneer deze update naar België komt, we zijn het momenteel aan het uitpluizen...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws