BMW Group zwiert met milieubonus van €2.000

bmw-milieukorting

Een bonus die je ook kan krijgen op een Mini Cooper S of een 125i met 224 pk. Wat is het fijn om het milieu te redden...

Gisteren liet de BMW Group tijdens het National Forum Diesel weten haar eigen duit in het zakje te doen om het wagenpark op onze wereld te vergroenen. Niet met een nieuw ecomodel of elektrische wagen, want die heeft het merk al in overvloed. Wel door klanten 2.000 euro korting te geven bovenop de inruilwaarde van hun oude wagen.

Specifiek komt het er op neer dat je bij BMW en Mini binnen kan rijden met een Euro 4 (of lager) en bovenop de inruilpremie voor die wagen nog eens 2.000 euro extra krijgt. Althans, als je voor een 'ecologische' vervanger gaat. Een ruim begrip trouwens bij de groep met ook Rolls in handen. Want de bonus krijg je bij aankoop van een elektrische wagen, plug-inmodel of gewoonweg iets met een CO2-uitstoot onder de 130 gram (en Euro 6-motor). Vooral dat laatste maakt de deal extra sappig. Want gerief zoals een Mini Cooper S of BMW 125i vallen binnen de 'eco-keuze'. Hey, zelfs een 730d of 420i krijgen op die manier 2.000 euro korting.

Of je kan natuurlijk ook voor een i8 gaan, nu je toch 2.000 euro korting krijgt.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws