Workhorse toont tweede elektrisch werkpaard

workhorse_n-gen

Optioneel aan dit busje is een drone. Alleen daarvoor moet je dat busje al geinig vinden.

Dat is misschien ook de enigste reden dat dit busje opvalt. Zijn uiterlijk en interieur zijn op z’n minst gezegd een beetje saai en recht, heel recht. Het busje heeft amper lijnen in zijn carrosserie en het ontbreken van luchtgaten om de motor te koelen geeft een nog steeds ongewoon uiterlijk. We weten dat die gaten er niet moeten zijn omdat de motor amper koeling nodig heeft, maar dat zou het geheel wel een klassieker voorkomen geven. Een kijkje binnenin toont ons een grijs en alles behalve opwindend interieur. Minimalistisch krijgt hier een nieuwe betekenis.

wokhorse-n-gen

Workhorse is niet aan zijn proefstuk toe want het bedrijf uit het Amerikaanse Ohio is al jaren bezig met het elektrisch maken van bestaande modellen. Dit jaar zijn ze met een elektrische pick-up gekomen van eigen productie en nu dan ook deze N-gen. De N-gen beschikt over vierwielaandrijving en een actieradius van 160 kilometer, al kan deze wel worden uitgebreid met nog eens 120 km dankzij de optionele range-extender. Verdere cijfers zijn tot nu toe nog niet bekend.

workhorse-n-gen

Zoals al vermeld kan je ook als optie kiezen voor de Horsefly –wie kiest in godsnaam die namen- een drone dat tot 4,5 kg kan tillen om zo het pakje voor de deur van je klant te parkeren. De N-gen komt volgend jaar in verschillende formaten op de markt.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws