Onbeperkte kleurkeuze bij Audi

audi-rs5-rijtest-autofans-2

In de toekomst is geen enkele kleur onbereikbaar op je nieuwe Audi.

Naast de klassieke kleuren komt Audi nu ook met farbe nach wahl, wat zoveel wil zeggen als: geen kleur te gek om op je Audi te droppen. Een roze Audi A1, een appelblauw-zeegroene Audi A5 of een paarse Audi TT, niets is over the top voor Audi. Natuurlijk moet je dan wat extra centjes achterlaten bij de heren van Audi. Daarbovenop wordt de leveringstermijn wat langer. Achja, je moet er iets voor over hebben.

Voor de A1, A3, A4, A5, A6, Q2, Q3, Q5 en TT moet je tussen de 3.000 en 4.000 euro extra rekenen, terwijl de A7, A8, Q7 en R8 een meerprijs van boven de 4.000 euro hebben. Is dit nog niet personaliseerbaar genoeg voor jou? Dan kan je bij de modellen vanaf de Audi A4 ook de decoratielijsten, bekleding en stiksels in de koetswerkkleur laten afwerken volgens je persoonlijke wensen. Natuurlijk ook weer voor een meerprijs. Uniek zijn heeft een prijskaartje.

Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
user4580 16:58
afbeelding van user4580

Opnieuw een leuk idee verkloot door onzinnige prijzen, altijd hetzelfde bij Audi. Het is niet moeilijk om unieke lakkleuren aan te bieden aan klanten...dat doen aan een sterke prijs is dat wel. Maar kan Audi natuurlijk niks schelen.

Jos D. 09:25
afbeelding van Jos D.

't Is wat de zot ervoor wilt betalen :-)

Jonathan Zaman 23:34
afbeelding van Jonathan Zaman

Raar artikel, de "Audi exclusive" afdeling bestaat al meer dan 20 jaar en isnm voor alle modellen. Zowel exterieur als interieur.

Carlos 09:52
afbeelding van Carlos

Dit was toch al langer met hun "individual programma"?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws