Noord-Korea krijgt er autobouwer bij, genaamd Naenara

naenara

Het groen blaadje komt direct met een volledige line-up van maar liefst 5 voertuigen om de Noord-Koreaanse bevolking te kunnen overtuigen. Als er zoiets zou bestaan als vrijheid van keuze, natuurlijk.

Voor ons een volledig onbekend begrip, Naenara, maar Google leert ons dat deze naam al reeds wordt gebruikt voor de internetbrowser van de Noord-Koreaanse overheid. Nu weten we natuurlijk ook al ineens wie dit initiatief financiert. Van horen zeggen, hé. Over het merk is er in het algemeen weinig geweten maar het zou de enigste concurrent worden van Pyeonghwa Motors die tot voorheen alleen heerschappij in het land had. Pyeonghwa Motors is gekend van hun kuch originele kuch creaties waar je absoluut geen andere merken in kan terug zien zoals BMW, Mercedes en Volkswagen.

Groots uitpakken

De line-up van Naenara bestaat uit een berline, 2 SUVs –want die zijn immens populair- en een wagen van grotere proportie die kan besteld worden als pick-up en als familiebusje/veel vervoerder. Het motoraanbod bestaat voornamelijk uit viercilinders die tussen 75 en 109 pk ontvangen waardoor de topsnelheid zal variëren tussen de 120 en 180 km/u. Slecht uit gerust kan je de wagens ook niet noemen want standaard zijn ze uitgerust met airco en elektrisch bedienbare ramen. Dat noemen ze pas vooruitstrevend.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Jelledr 11:19
afbeelding van Jelledr

Das toch positief nieuws? Eindelijk iets gedaan aan het monopolie van pyeonghwa. Als zij blij zijn met enkel airco en elektrische ruiten. En dat gebrek aan keuzevrijheid. Dat is toch hun probleem? Wanneer gaan we hier eens inzien dat de echte agressor de Anglo-Zionistische alliantie is? Hadden zij al niet een keer een poging gewaagd om het regime omver te werpen puur om hun bank daar te settelen. Dus dat NK zich verdedigt is normaal.

Ik vind die wagens qua ontwerp niet mijn ding maar tevens absoluut niet slecht voor een start-up. Op naar een 3de merk.

Matthias R 01:38
afbeelding van Matthias R

Erg snugger ben je niet hè?
Waarom mag dergelijke bagger hier tentoongesteld worden?

egear 23:38
afbeelding van egear

De auteur van dit artikel kan dat visum voor NK op z'n buik schrijven :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws