Rolls-Royce Cullinan wil koning van de SUV-markt zijn

rolls-royce-cullinan-teaser-2018_01

Het zat er al even aan te komen en dit jaar gaat het van dattum zijn; de onthulling van de Rolls-Royce SUV. Hoe we die gaan moeten noemen? Cullinan. Genaamd naar de grootste diamant die ooit op aarde werd gevonden. De überrijken kunnen alvast de bankrekeningen op de Kaaimaneilanden gaan aanspreken.

Doen we even oppervlakkig, dan kunnen we stellen dat op dit moment de Bentley Bentayga de über-SUV op de markt is. Want ook al is het een Audi Q7 in vermomming, zijn exuberant prijskaartje zorgt er voor dat er maar een select publiek aan de Bentayga kan. We hebben echter het voorgevoel dat de Brit binnenkort voorbijgestoken gaat worden door een andere Brit, de Rolls-Royce Cullinan.

rolls-royce-cullinan-teaser-2018

Het luxemerk van BMW is namelijk de laatste drie jaar tijd, geld en zweet aan het pompen in haar SUV. En gezien zo'n SUV meer ruimte heeft is er ook meer ruimte voor weelde. En meer weelde, dat kost natuurlijk aardig wat duiten. We zouden ons Aldi-rijstpapje dan ook niet laten vallen als naar buiten komt dat deze Cullinan dik 500.000 euro moet gaan kosten, vanafprijs. Later dit jaar gaat Rolls meer informatie delen met de wereld.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws