Alfa Stelvio Quadrifoglio NRING & Giulia Quadrifoglio NRING vieren Nürburgringtijden

alfa-giulia-stelvio-nring-2018_01

Om te vieren dat zowel de Giulia als Stelvio in Quadrifglio-trim strakke tijden wisten neer te zetten op de Nürburgring komt Alfa met een gelimiteerde versie van beide knapen. Zoek je dus nog een specialleke? Vraag dan naar de NRING!

Geen zwierige Italiaanse naam voor deze modellen, wel de NRING-badge. En die badge moet ons terug doen denken aan de tijd dat de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio de snelste productiesedan over de Nürburgring was. Dat ondertussen de Jaguar XE SV Project 8 sneller de kilometers afhaspelt, dat zal Alfa serranoham wezen. De Stelvio Quadrifoglio mag de badge dan weer wel met trots dragen, want geen enkele productie-SUV doet de ring sneller dan de Italiaan.

alfa-giulia-stelvio-nring-2018

108 exemplaren van elk model gaat Alfa bouwen - een knipoog naar de leeftijd van het merk. Herkennen doe je de NRING-edities door een speciale matgrijze lak, koolstofvezel accenten (zelfs de gekende grille) en rode accenten in het interieur. De Giulia, die krijgt ook nog eens een zichtbaar koolstofvezel dak, voor wat extra présence. Erg lekker allemaal, daar gaan we niet over discussiëren.

alfa-giulia-stelvio-nring-2018

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws