Nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse krijgt extra bling bling

mercedes-g-klasse-stainless-steel-package

Met het Stainless Steel Package kan je de Mercedes-Benz G-Klasse nog opvallender maken dan hij eigenlijk nu al is.

Laten we eerlijk zijn, zo een G-Klasse zorgt ervoor dat je reeds opvalt in de grijze meute. Moest je naar een bijeenkomst gaan van enkel G-Klassen dan wil je er natuurlijk wat uitblinken en letterlijk dat gaat Mercedes nu voor je doen. De opvallende blinkende onderdelen geven de Mercedes-Benz G-Klasse net dat extra zonder te patserig te worden.

Stainless Steel Package

Dit pakket is vanaf heden te configureren op alle modellen en is standaard op de topversie van AMG, G63. Een meer geaccentueerde opstap, een fancy beschermkap voor je reservewiel, de Mercedes-ster in 3D -speciaal?-, andere achterbumper beschermers en ook extra deurbeschermers want je wil natuurlijk je mooie lak niet beschadigen wanneer je de deur opengooit tegen een boom. Of waar je met je G-Klasse naar toetrekt.

mercedes-g-klasse-stainless-steel-package

Dit Stainless Steel Package kan je combineren met andere exterieur pakketten zoals het Night Package. Met het Stainless Steel Package blijft de keuze binnenin de wagen ruim aanwezig en kan er bijvoorbeeld gekozen worden uit de standaard analoge snelheidswijzer of de optionele digitale wijzers. Het topmodel is zoals geweten de Mercedes-AMG G63 die beschikt over de 4.0-liter V8 met 2 turbo’s opgeschroefd met 577 paarden als resultaat. Al die kracht kan op de baan worden geplaatst via een vierwielaandrijving met vergrendelbare differentiële die naar keuze zijn te bepalen.

mercedes-g-klasse-stainless-steel-package
Auteur: Auteur: Lelievre Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

suv

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws