Mercedes-Maybach Pullman facelift: meer pk's, meer grille

mercedes-maybach-pullman-facelift-2018_01

De S-Klasse in het nieuw, de Maybach in het nieuw... dus kan de big daddy niet achterblijven. 6,5 meter aan de facelift, vrij subtiel maar met meer paarden onder de kap. Dat is de Pullman vanaf 2018.

Je hebt de Maybach maar als dat nog niet genoeg is biedt het merk met de ster ook nog de Pullman-versie aan. De opperbaas zeg maar. Die krijgt net zoals zijn korte broer een nieuwe grille met verticale spijlen en een blob extra chroom. Zijn pootjes worden ook vernieuwd, 20-duimers met een klassieke styling. Nieuw - en eigenlijk straf dat het er nog niet was - is de mogelijkheid om de auto in een duotone te draperen.

mercedes-maybach-pullman-facelift-2018

Luxe is binnenin uiteraard weelderig. De chauffeur krijgt de opgefriste lijnen van de S facelift, achterin moet is het VIP-gevoel naar een hoger niveau getild. Voorin - uiteraard - een 6-liter V12 die voortaan 630 pk en 1.000 Nm neer zet op de weg. Waardoor hij de S650-badge draagt. De pre-faceliftversie deed het met de S600-badge (530 pk/ 830 Nm), een wistje-datje voor de spotters.

mercedes-maybach-pullman-facelift-2018
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws