Bentley Continental GT “Off Road” is spek naar onze bek

bentley-continental-gt-offroad-2018_01

Niet heel mooi en eigenlijk ook niet zo heel stoer, de Bentley Bentayga. Ben je op zoek naar dé stoerste Bentley met offroadlooks? Dan zal je moeten bieden op deze Nederlandse Continental GT “Off Road”.

Kijk, dit noemen we nog eens een interessant tweedehandsje want jawel; een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van exclusief goed heeft deze Continental GT in de catalogus staan. Waarom 'ie zo speciaal is, dat zie je natuurlijk zo. Het verhaal gaat dat deze GT in 2004 werd geleverd in Frankrijk om in 2018 in Nederland omgebouwd te worden tot 'offroader'. Het is eens wat anders dan een verhoogde Nissan Patrol natuurlijk...

bentley-continental-gt-offroad-2018

Buiten de visuele aanpassingen bestaande uit bredere wielbogen en een dakdrager met reservewiel en extra lichtwerk werkt er ook onderhuids serieus wat werk geleverd. Zo werd de gehele ophanging 7 centimeter hoger gezwierd en werden er een hele hoop dingen verplaatst om meer ruimte te creëren in de wielkasten. Een prijs, die is overeen te komen, al is dit zonder twijfel één van de stoerste Conti's op de markt.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws