Nee, deze laatste Pagani Huayra Coupe is niet voor Lewis Hamilton

pagani-huayra-100_02

Je zou het door de kleurstelling denken maar de allerlaatste Huayra Coupe is niet voor F1-winnaar Lewis Hamilton, wel voor Amerikaans importeur van Pagani Brett David. En jawel, dat las je trouwens goed, Pagani stopt met de productie van de Huayra Coupe. Wat nu?

Honderd stuks ging Pagani bouwen van Zonda's opvolger, de Huayra. Nu, zeven jaar na de lancering (!) gaat het merk beginnen aan nummertje 100. Die heet L’Ultimo en draagt een kleurstelling die hint naar de F1 wagen van Lewis Hamilton. Een kleurkeuze van Brett David, de CEO van het bedrijf dat Pagani importeert in de VS. Tegen juni moet de auto klaar zijn, waarna het Italiaanse bedrijf de productie van de Huayra Coupe zal staken.

pagani-huayra-100

Huil echter niet, want Pagani gaat natuurlijk gewoon lekker verder met de productie van de Roadster, het cabriobroertje zeg maar. Ook daar zal Pagani 100 stuks van bouwen. Al wordt evenwel aangenomen dat dit geen 7 jaar zal duren. Waardoor Pagani ook al in de toekomst durft kijken. Daarbij zal het merk gebruik blijven maken van een AMG-motor (exit V12?), desgewenst een handbak maar denkt het ook aan een volledig elektrisch model. Jawel, Pagani goes electric.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws