Wacht, wat?! Lancering BMW iX3 duurt nog tot 2020

bmw-concept-ix3-2018_03

Om van het product dat BMW zopas voorstelde in China realiteit te maken zal het merk nog bijna twee jaar nodig hebben. Waardoor we de iX3 pas in 2020 mogen verwachten. Meer nog, het zal de eerste BMW ooit zijn die geassembleerd wordt in China om dan wereldwijd verkocht te worden.

Net zoals een hoop andere merken onderschat BMW het belang van China voor de auto-industrie de komende jaren niet. Vandaar dan ook de beslissing dat het derde lid van de i-familie in China in elkaar geschroefd zal worden om dan wereldwijd verkocht te worden. Dus ook voor Europa en de VS. Het zal evenwel nog wat duren voor we de iX3 "Made In China" bij de lokale dealer mogen verwachten, want de productie van de elektrische SUV zal pas ten vroegste tegen 2020 beginnen.

BMW ziet trouwens geen problemen in een wereldwijde levering van in China geproduceerde wagens. Want ook in China zullen BMW toleranties gehanteerd worden. Nog even over de iX3, dat is een volledig elektrische versie van de X3 met een 270 pk sterke aandrijving en een range - op papier - van 400 kilometer.

Auteur: Auteur: Yvesw
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
andre123 19:46
afbeelding van andre123

bmw tolleranties in china?dan nog liever een chinees made by volvo gent

Varth Dader 00:16
afbeelding van Varth Dader

Kunnen we hem dan bestellen via Ali Express?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws