China heeft al antwoord klaar op Lamborghini Urus: Huansu C60

lambo-china-kopie_01

Een dag niet gekopieerd is een dag niet geleefd. Het is een leuze die bij verschillende Chinese autobouwers hangt. Geen geld om stuk te slaan op een échte Lamborghini urus? Dan koop je toch gewoon deze Huansu C60. Niemand die het verschil ziet... ongeveer.

Zonder schroom kan je in China een plagiaat van de Porsche Cayenne, Range Rover Evoque en een hoop andere Europese SUV's op de kop tikken. Daar mag nu nog eentje aan toegevoegd worden, want Beiqi Yinxiang Automobile (met linken naar het gekende BAIC) lanceerde in China de Huansu C60. Laat ons eerlijk zijn, dit is een poging tot het creëren van een Lamborghini Urus.

In een iets bravere versie weliswaar, want eenmaal voorbij het gelijkende voorsteven is het een pak meer modaal. Eveneens het geval onder de kap. Daar sluimert een 200 pk sterke viercilinder turbobenzine. Net geen 20.000 euro vraagt Beiqi Yinxiang Automobile voor haar creatie. Je zou het bijna neerleggen.

lambo-china-kopie
Tijdstip: 13:34
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Nidas Leo 06:43
afbeelding van Nidas Leo

Als dat ding een klein beetje deftig in elkaar is gestoken heb je voor € 20.000 eigenlijk een prachtige auto. Een Dacia Duster ziet er nu niet echt slecht uit, maar voor ongeveer hetzelfde bedrag denk ik dat veel budgetkopers dit zullen verkiezen indien hij hier verkrijgbaar zou zijn.

Uw reactie

acce-2019

Recente reacties

acce-2019

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws