Officieel: BMW M Performance Parts Concept (2018)

bmw-m-performance-parts-concept-2018_01

Terwijl iedereen reikhalzend uitkijkt naar een M2 CS(L) plaagt BMW eerst nog wat met deze M Performance Parts Concept, een M2 Competition volgehangen met koolstofvezel carrosseriedelen. Stukken die je binnenkort uiteraard ook voor je reguliere M2 Competition kan bestellen. Goed voor 60 kilogram gewichtsbesparing.

Als BMW één stelregel hanteert, dan is het wel dat er altijd nog plaats is voor onderdelen in de M Performance-cataloog. We kregen eerder al een M2 volgehangen met goodies te zien, op het Goodwood Festival of Speed gaat BMW nog wat verder. Met een resem koolstofvezel onderdelen voor de M2 Competition. Ingrijpend genoeg volgens het merk om over de M Performance Parts Concept te spreken.

bmw-m-performance-parts-concept-2018

Waar het koolstofvezel-specifiek over gaat? Een motorkap (-8 kg), een wielboog vooraan (-3 kg), dakje (-6 kg), spoilers en diffusor (-5,5 kg) en sportstoelen (-9 kg). Tel daar nog de lichtgewicht velgen (-6 kg) en vooral de lichtere batterij bij (-14 kg) en de gehele rits aan onderdelen weet je 60 kilogram te besparen. Alles voor die rondetijden op de Brusselse binnenring natuurlijk.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws