Hyundai i30N droogt op tot N Line

hyundai_i30_n_line_1

Afgeleid van hun N sportafdeling lanceert Hyundai de N Line-reeks op de i30. Alle voordelen van de i30 N, behalve de prestaties en de kostprijs.

Hyundai plant de visuele kenmerken van de i30 N ook over op de N Line, net zoals je bij Peugeot de GT-Line hebt en Volkswagen R-Lines laat rondtoeren. Toch zijn er kleine verschillen met de echte N, die onder andere een iets grotere spoiler heeft en beschikt hij ook over één dubbele uitlaat, in plaats van de twee enkele eindstukken van de i30 N Line.

Ook binnenin ademt de N Line zoals zijn straffere broer. Een pookknop en stuurwiel met geperforeerd leder, sportzetels en evenzeer sportpedalen.

hyundai_i30_n_line

De Koreanen zetten de i30 N Line aan in de catalogus voor de 1.4 T-GDi met 140 pk en op de 1.6 CRDi met 136 pk. Kopers van de 1.0 T-GDi kunnen niet voor een N Line kiezen, een beetje vermogen onder de kap was de leidraad bij die keuze. Voorlopig is het N Line-pakket alleen te bestellen op de hatchback, al verwachten we dat ook de Fastback die kuur zal ondergaan. Zeker als je weet dat een i30 N Fastback er ook zit aan te komen. Over N Line voor de i30 Wagon is nergens iets te vinden.

hyundai_i30_n_line

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws