Aston Martin SUV krijgt een datum: eind 2019

aston-marti-varekai-gerucht-2018

Aston Martin heeft officieel te kennen gegeven dat haar - al een tijdlang op til staande - SUV in het najaar van 2019 van de band zal moeten rollen. Waardoor nog een sportwagenfabrikant aan de SUV gaat.

Hij was al een tijdlang in de maak (sinds 2015 om exact te zijn) en vanaf het najaar van 2019 is het zover; vanaf dan zal Aston Martin een SUV in elkaar gaan schroeven. Daarvoor werd zelfs een nieuwe fabriek op poten gezet die 750 nieuwe jobs moet gaan creëren. Waardoor het maar al te duidelijk is dat AM hoge verwachtingen heeft van haar SUV. Heel veel info hebben we daar evenwel nog niet over. Al zou hij door het leven gaan als Varekai, Romeins voor *"waar dan ook".

Hoogstwaarschijnlijk met V8-motoren van Mercedes, al mag de V12 van Aston ook altijd onder de kap. Met komst van die Varekai wordt het segment van sportwagenbouwers die geen SUV in de rangen hebben staan steeds dunner. Enkel Ferrari, McLaren en Lotus vechten nog tegen de bierkaai, al zou een Ferrari en Lotus SUV in ontwikkeling zijn.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws