Lexus LC Flare Yellow is geel/geil baasje (2018)

lexus-lc-flare-yellow-2018_01

Om met de komst van de BMW 8 Reeks de aandacht terug naar de LC te kunnen trekken heeft Lexus besloten een gelimiteerde versie van haar übercoupé uit de hoed te toveren. Die versie heet Flare Yellow en doet zijn naam alvast alle eer aan.

Op de redactie hebben we een zwak voor de LC van Lexus, een eigenzinnige coupé in een zee van Duitse strengheid. Lexus vreest er echter wat voor dat de komst van een rits nieuwe modellen bij de concurrentie de LC al wat in de vergetelheid gaan duwen. Waardoor het merk besloten heeft op het autosalon van Parijs later dit jaar een speciale versie te presenteren. Nee, niet de LC F (dat zou nog eens wat zijn), wel de LC Flare Yellow Edition.

lexus-lc-flare-yellow-2018

Een ietwat speciale keuze van Lexus, want die editie dompelt de luxecoupé in een knalgeel bad. Van exterieur tot interieuraccenten, geen paneel blijft bespaard. Ongetwijfeld heeft het er mee te maken dat je nu eenmaal de aandacht kan trekken op een autosalon met een fel kleurtje. Verder geniet de Flare Yellow van 21-duims velgen, Lexus Dynamic Handling, een sperdifferentieel en dynamische achterwielsturing. Zowel in 500h- als 500-trim te bestellen. Al zouden wij misschien voor een iets minder fel kleurtje gaan op onze LC...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws