Maserati Ghibli Ribelle heeft donker kantje

Maserati Ghibli Ribelle

Het is dan ook vooral het kleurenpalet dat deze Maserati Ghibli Ribelle zo uniek maakt. Dat en het plaatje in de wagen met de vermelding “Ribelle one of 200”.

De Maserati Ghibli Ribelle is voor de internationale markt dus tot 200 stuks gelimiteerd -behoorlijk uniek dus. Verder springt deze Ghibli er tussen uit dankzij zijn bi-color opstelling. Maserati heeft gekozen om zwart en rood -Nero Ribelle- in de kijker te zetten en dit te verspreiden over het exterieur en interieur.

gelimiteerde reeks

Het plaatwerk krijgt een zwarte kleur over zich heen gegoten terwijl Maserati ook kiest voor 19-duims Proteo-velgen afgewerkt in het hoogglanzend zwart met rode accenten. Achter die wielen kan je dan weer rode remklauwen terugvinden. Binnenin gaat het kleurspektakel verder. Zwarte deurpanelen, de middenarmsteun in het rood en een zwart lederen sportstuur. Terwijl de sportzetels in de beide kleuren worden gedoopt. Natuurlijk ook dat plaatje met “Ribelle one of 200” is terug te vinden.

De Maserati Ghibli Ribelle is op het volledige motoraanbod te verkrijgen. Zowel de V6 diesel met 275 paarden, als de benzinedrinkers met respectievelijk 350 en 430 pk.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Yannick 15:46
afbeelding van Yannick

blijft een geile kar die Ghibli. Heerlijke V8

JRE 16:15
afbeelding van JRE

Dan heb je het over de Ghibli uit de jaren '60. De nieuwe heeft nooit een V8 gehad :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws