Leasingalarm: Lexus kleeft prijs op UX 250h (2018)

lexus ux 250h vaa prijs

Na wat stevig rekenwerk heeft Lexus eindelijk een prijs kunnen plakken op haar compacte SUV met hybride-aandrijving. Die UX 250h kost je net geen 35.000 euro en pocht met de laagste VAA in zijn segment. Om maar te zeggen dat Lexus hoge verwachtingen met deze UX heeft op de leasingmarkt.

Lexus haar visie op de Toyota CH-R, zo kan je de UX wel wat noemen, want beide rakkers delen hetzelfde - door ons goedgekeurde - platform. De luxedivisie van Toyota strooit daar echter fraaiere materialen over én een hybridemotor die mag beschikken over 178 pk. Genoeg om dagelijks mee stil te staan in de file, zonder twijfel. Lexus hoopt dan ook veel filerijders in een UX te zien.

Het Japanse merkt mikt namelijk duidelijk op de leasingmarkt met deze UX, gezien het feit dat de vanafprijs - 34.990 euro - bijna ondergeschikt is aan de VAA van 43,67 euro netto per maand. Dat is trouwens amper 3 euro meer dan het absolute wettelijke minimum. Dus ja, deze UX 250h is best een interessant baasje. Mede dankzij zijn uitstoot van 96 g/km. Geïnteresseerde klanten zullen evenwel nog tot april 2019 moeten wachten, want dan pas rolt Lexus de UX 250h uit in onze contreien.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws