McLaren geeft 720S trainingspak: Track Pack (2018)

mclaren 720s track pack 2018

Tussen het bouwen van hypercars en het verlengen van staarten door heeft het Britse Mclaren tijd gevonden om betere componenten te ontwikkelen voor haar 720S. Die sportieve updates bundelt het merk nu onder het Track Pack. Voor de rijkaard met circuit-aspiraties.

Je kan de 720S van Mclaren bezwaarlijk een zwijn noemen maar toch ontwikkelde McLaren ene reeks onderdelen die de rappe rakker toch nog net wat straffer voor de dag laten komen. Die onderdelen bundelt McLaren in het Track Pack en zorgen dat de sportwagen nog eens 25 kilo's van de weegschaal haalt. Waardoor hij net boven de 1.2 ton landt. Niet slecht voor een 720 pk sterk powerhouse.

mclaren 720s track pack 2018

Specifiek bevat het pakket lichtgewicht velgen, een koolstofvezel spoiler, lichtere (race-) stoelen, aangepast uitlaatsysteem en de mogelijkheid om een rolkooi te installeren. Koolstofvezel schakellepels achter het in Alcantara uitgevoerde stuur tekenen ook present, al zijn die eerder voor de show dan voor het gewichtsverlies. De motor laat McLaren ongewijzigd. Maar met een nul naar honderd sprint die minder tijd in beslag neemt dan het opstarten van een oude Peugeot is daar ook niet echt nood aan.

mclaren 720s track pack 2018

Prijs voor deze goodies? Als je het moet vragen...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws