Mazda maakt ons warm voor Mazda3

mazda-3-teaser-2018

Volgende maand zal Mazda haar nieuwe generatie Mazda3 wereldkundig maken. Een belangrijk model voor het Japanse merk want de 3 luidt het begin van een nieuwe generatie experimentele motoren in. Een korte plaagvideo moet ons al warm maken.

En warm krijgen zullen we, want volgens Mazda luidt de Mazda3 een nieuw tijdperk in. Daarmee refereren ze overduidelijk naar de Skyactiv-X-motor die ze zullen lanceren in de 3. Dat benzineblok zal eenmaal op toeren geen bougies meer nodig hebben voor de ontbranding, zoals bij een dieselmotor.

Je zal er ongetwijfeld nog tig artikels en video's van naar je hoofd geslingerd krijgen. Nu krijg je enkel een korte video voor de kiezen. Daarop krijgen we twee keer een stukje 3 te zien. Wat we daar uit kunnen destilleren? Weinig. Al is de Kai Concept een goede indicatie van hoe de toekomstige Mazda3 er uit komt te zien.

In november zal Mazda het doek er af halen, hoogstwaarschijnlijk tijdens het autosalon van Los Angeles.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Jelledr 19:43
afbeelding van Jelledr

Ik kijk er naar uit. In begin veelbelovend maar 2de deel wat teleurstellend. Natuurlijk kunnen ze moeilijk een exacte kopie maken van het concept voor een productie model.
Kai Concept is subliem, dus ik hoop zoveel mogelijk terug te zien in het uiteindelijke model dat van de band rolt.

Mazda heeft heel wat in de pijplijn. De 100ste verjaardag nadert. Nieuwe 3, nieuwe 2, nieuwe 6 en een nieuw sportmodel.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws