Audi toont snuit opgefriste R8

audi-r8-facelift-teaser

Audi lanceert dit najaar een opgefriste versie van haar sportwagen R8. De Audi Sport-afdeling laat nu al een plaatje vrij waarop de frisse versie te zien is. Zowel in Coupé- als cabriovorm.

Hij mag dit jaar dan nog maar twee jaar op de markt zijn, toch plot Audi een facelift voor haar R8 sportwagen. Allemaal het gevolg van de WLTP-cyclus natuurlijk. Want zonder twijfel moet de huidige mechaniek - lees: de atmosferische V10 - eens streng worden herbekeken. Waardoor de R8 het met andere vermogens zal gaan doen. Spreken we toch over andere vermogens, dan kunnen we beter meteen het uiterlijk aanpassen, toch?

Een eerste plaagstoot krijgen we alvast te zien op de sociale media van Audi Sport. Daarop zien we het nieuwe smoelwerk van de R8 facelift. Die krijgt de op de A1 gelanceerde extra koelingsgaten boven de grille, een knipoog naar de oer-Quattro. De koplampen, die zijn ook nieuw, net zoals de gehele voorbumper. Nog dit najaar zal Audi haar R8 facelift voorstellen. Waardoor we niet al te lang meer hoeven te wachten op alle info.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws