Volgende maand roep je jouw Tesla naar de voordeur

tesla-summon

Want wie heeft er nu zin om in de regen naar zijn garage te stappen? Binnen zes weken zal je in staat zijn om je Tesla tot bij jou te roepen met een druk op de knop. Een rits Tesla gerelateerde ongevallen in 3..2..

Dat flamboyante Tesla-CEO Elon Musk graag op social media vertoeft is op z'n minst een understatement. Dat hij daarbij graag info over updates vrijgeeft is ook een publiek geheim. Wat hij enkele dagen geleden loste op Twitter? Dat het automerk volop bezig is met een update voor haar Auto-parking-fuctie waarbij de auto zelf in parkeergarages kan rijden, een plaats kan vinden en parkeerborden kan lezen. Jawel. Het systeem zou werken zolang de eigenaar binnen het gezichtsveld blijft van de Tesla.

Staat ook nog op het menu: een zogenaamde "Summon"-knop op de Tesla-applicatie. Een actie die net het omgekeerde doet. Of anders gezegd: met een druk op de knop zal je Tesla uit de parkeerplaats of garage rijden tot aan jouw voeten. Om het in Musk-termen te zeggen: "De upgrade maakt het mogelijk om je auto te besturen als een groot speelgoedautootje op afstandsbediening. Zolang je maar in zijn gezichtsveld blijft."

De upgrade zal Tesla - zoals gebruikelijk - uitrollen via een draadloze update en is beschikbaar voor alle Tesla's die maximaal 2 jaar oud zijn.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

acce-2019

Recente reacties

acce-2019

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws