Kia plaagt met derrière Soul

kia soul teaser 2018

Op het autosalon van Los Angeles eind deze maand zal Kia haar derde generatie van de Soul vanonder het doek houden. Daarvan tonen ze nu al een stukje bips. Waardoor meteen duidelijk wordt dat de eigenzinnige knaap binnen het Kia-gamma vooral... eigenzinnig zal blijven.

Een schoenendoos op wielen zou je de Soul kunnen noemen. Al moet je het de Zuid-Koreanen geven dat ze het lef hebben om weg te rijden van de grijze massa. Want eigenzinnig, dat is de huidige Soul alvast. De nieuwe - en tevens derde generatie - zal alvast diezelfde weg blijven verder zetten. Met hoekige proporties, compacte turbomotoren en zelfs een volledige elektrische versie.

Op het eerste plaagplaatje zien we alvast een derrière die zo lijkt overgenomen, al zijn er subtiele details. Kijk maar het "Soul"-logo dat via zwarte plastiek het achterlicht en de zijruit verbindt. Achterlichten die er trouwens ook net weer wat anders uit zien. Verwacht echter geen baanbrekende veranderingen te zien. Dat was er tenslotte tussen generatie één en twee ook niet. Volgend jaar gaat de Soul alvast de verkoop in, zowel de reguliere versie als de elektrische e-Soul. Maar nu eerst nog debuteren in de VS natuurlijk.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws