Mercedes zet spotlight op daklijn nieuwe CLA

mercedes cla 2019 teaser

Nog 3 weken slapen en Mercedes zal haar CLA-afgeleide van de A-Klasse delen met de wereld tijdens de CES-technologiebeurs. Een eerste plaagplaatje legt alvast de focus op wat nu juist het verschil zal zijn tussen de A-Klasse Berline en CLA: een sterkere aflopende daklijn.

E-Klasse Berline en CLS, geen kat die beide wagens door elkaar zou halen. We vrezen echter dat het een stuk moeilijker zal liggen voor de recent onthulde A-Klasse Berline en de aankomende CLA. Want laat ons eerlijk zijn, de A Berline ziet er nu al uit als de CLA van weleer. Toch ziet Mercedes een afzetmarkt die groot genoeg is voor zowel de Berline als de "vierdeurscoupé". Met dank aan China natuurlijk. De CLA, die zullen we voor het eerst te zien krijgen op 8 januari 2019 tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas.

Om dat wereldkundig te maken toont het merk met de ster ons nu al een eerste plaagbeeld. Met uiteraard de spotlight op de daklijn van de CLA, want daar zal het grote verschil zitten met de A Berline. Of toch niet helemaal? Kijk hieronder en oordeel vooral even zelf.

mercedes cla 2019 teaser
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws