Lamborghini Huracan facelift briest in de kooi

lamborghini huracan teaser 2019

Zelfs Lamborghini ontsnapt niet aan de Duits-getinte obligatoire facelift na 4 jaar. Lambo, die zijn deel van de VW Groep en de Huracan, die is sinds 2014 op de markt. Waardoor het dringend tijd is voor een opfrisbeurt. Die krijgen we zonder twijfel op het autosalon van Genève te zien in maart, met techniek van de Audi R8 facelift onder de schulp.

De Audi R8 kreeg enkele maanden nog terug een facelift waardoor neefje Lamborghini Huracan natuurlijk niet achter kan blijven. Klanten van het merk die exclusief gebruik mogen maken van de Lambo-app (jawel, dat is een ding) kregen twee plaagplaatjes toegezonden. Waardoor het wel duidelijk is, de Huracan krijgt een upgrade.

V10+++

De meest logische update zit achterin, want de R8 van Audi doet het tegenwoordig met 620 pk (580 Nm). Waardoor de Huracan LP610-4 na de facelift dus zonder twijfel de Huracan LP620-4 zal worden. Nieuw plaatwerk, velgen en een aangepast interieur moeten het plaatje afmaken. Zodat de Huracan het nog enkele jaartjes uit kan zingen naast de Urus en de op til staande nagelnieuwe opvolger voor de Aventador.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws