Ook Toyota krijgt lek niet gedicht. Hier is de Supra. Alweer.

Toyota Supra

Op een bepaalde moment begin je stilletjes te denken: “doen ze het er niet om?” Dat moment is al geruime tijd gepasseerd bij de nieuwe Toyota Supra. Nummer … ach, we zijn de tel kwijt.

Nogmaals is het Toyota niet gelukt om een campagne voor hun nieuwe Toyota Supra stil te houden tot de verwachte onthuldatum, volgende maandag. De meest legendarische naam binnen het gamma van Toyota heeft na een hele hoop ge-tease, ge-lek en ge-concept eindelijk de kans om hun moderne sportwagen aan het grote publiek voor te stellen, natuurlijk niet zonder nog eens even een extra lekje vandaag.

Toyota Supra

Ditmaal is Toyota Mexico te danken voor de stoot. Ze hebben een filmpje - dat ondertussen verwijderd is- te vroeg de wereld ingestuurd. De website Jalopnik wist het bewijs net op tijd te downloaden en hiervan krijgen we nu enkele screenshots te zien. Natuurlijk niet veel nieuws aangezien we eigenlijk al alles zagen van de laatste aanwinst van het Toyota-gamma.

Toyota Supra
Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Adriaan 14:21
afbeelding van Adriaan

Ik zit wat met een dubbel gevoel met de supra, langs een kant wil ik hem ongelooflijk cool vinden, maar vraag me langs de andere kant af hoeveel Toyota er nog inzit, zeker met het interieur dat 1:1 uit een BMW komt...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws