Straf: Hoofd Renault Sport verlaat schip voor hij goed en wel begonnen is

thierry koskas Renault

Deze maand nog zou Thierry Koskas de sleutel van Renault Sport, dat ook het F1 Team in handen heeft, overnemen van 64-jarige Jerome Stoll. Koskas is echter met de noorderzon vertrokken, waardoor Stoll niet aan het rusten kan. De perikelen omtrent de arrestatie van Renault opperbaas Carlos Ghosn liggen volgens geruchten aan de basis.

Is het niet ongebruikelijk dat hogere kaderleden serieus jobhoppen in de autosector, dan trekt Thierry Koskas die gewoonte naar een heel nieuw niveau. Nog voor de man officieel het hoofd wordt van Renault Sport verlaat hij al het schip. Straf, gezien de man al 21 jaar deel uitmaakt van de hoogste rangen van Renault.

Een link die blijkbaar niet sterk genoeg is om te blijven in het midden van de onzekerheid die er leeft binnen het bedrijf door het arrest van hun CEO Carlos Ghosn. Koskas rapporteerde trouwens rechtstreeks aan Ghosn. Waardoor geruchten zeggen dat het arrest van Ghosn aan de basis liggen van het vertrek. De exacte oorzaak is evenwel een mysterie.

In november vorig jaar kregen we namelijk het nieuws dat 64-jarige Jerome Stoll het Renault Sport-roer over zou geven aan Thierry Koskas. Het plots vertrek zorgt er echter voor dat Stoll zijn functie verder moet zetten binnen de Renault Group.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
andre123 19:49
afbeelding van andre123

het is toch ook altijd hetzelfde liedje met die topmensen,van de werknemer wordt bijna productaffectie geeist,die gasten gedragen zich als venten in een ......kot.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws