Officieel: Lamborghini Huracan Evo Spyder (2019)

lamborghini huracan evo spyder 2019

De lak van de opgefriste Huracan Evo is nog niet droog of Lamborghini zaagt het dak al af van de Huracan facelift. 640 pk uit een atmosferische V10, dat kan enkel maar heerlijk klinken met ontblote kruin. De Lamborghini Huracan Evo Spyder is hier!

Na jaren van cijfermoes in de naamgeving besloot Lamborghini vanaf de facelift van de Huracan zaken wat simpeler aan te pakken. Waardoor Huracan LP 610-4 gewoon Huracan Evo wordt. Dat verhaal is niet anders bij het cabriobroertje. Waardoor we voortaan gewoon Huracan Evo Spyder mogen zeggen.

Dakloos aan 325 km/u

Die cabrio krijgt dezelfde opgekietelde 5.2-liter V10 met 640 pk en 600 Nm achterin. Waardoor hij amper 3,1 tellen nodig heeft om richting de honderd te stuiven. Toppen doe je trouwens op 325 km/u. Al raden we dat niemand echt aan met een cabrio. Uiterlijk neemt de Spyder de nieuwigheden van zijn dichte broertje over. Met daardoor een kwadere aanblik en herplaatste uitlaateindes.

lamborghini huracan evo spyder 2019

Ook op technisch vlak pakt de Spyder uit met nieuwigheden. Dan hebben we het niet enkel over het nieuwe 8.4-duims infotainmentscherm maar ook over de meesturende achteras en een nieuwe systeem dat de kracht verdeelt voer de vier wielen. Vanaf de lente levert Lambo de eerste exemplaren aan haar klanten. Net op tijd om de zomer in te scheuren. Wel je tube zonnecrème niet vergeten.

lamborghini huracan evo spyder 2019
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws